A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Тетіївської міської ради Білоцерківського району Київської області

Вітаємо переможницю IV Міжнародного конкурсу «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

Дата: 19.02.2024 11:36
Кількість переглядів: 12

З радістю оголошуємо результати IV Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу», який проходив з 15 грудня 2023 року по 15 січня 2024 року https://ndiu.org.ua/konkursy/mizhnarodni-konkursy/iv-mizhnarodnyi-konkurs-dlia-vchyteliv-zakladiv-zahalnoi-serednoi-osvity-ukrainy-ta-osvitnikh-ustanov-ukrainskoi-diaspory-ukrainoznavchi-priorytety-osvitnoho-protsesu 

Цьогоріч у конкурсі взяли участь понад 500 педагогів з України та закордону. Їхні роботи оцінювало компетентне журі, до складу якого ввійшли відомі науковці, методисти та практики.

З гордістю повідомляємо, що 1 місце в номінації «Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів базової загальної середньої школи (5–9 класи)» здобула вчителька Тетіївського ліцею №4 Тетяна Іскоростенська!

Тетяна Іванівна представила на конкурс авторську методику викладання курсу «Українознавство», яка ґрунтується на інтерактивних та дослідницьких методах навчання. Її робота відзначалася високим науковим рівнем, креативністю та практичною значущістю.

Щиро вітаємо Тетяну Іванівну з перемогою!

Бажаємо їй подальших творчих успіхів, нових звершень та невичерпної енергії!


« повернутися

Вхід для адміністратора