A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Тетіївської міської ради Білоцерківського району Київської області

Новини

Щиро дякуємо за співпрацю!

       У 2023-2024 навчальному році Тетіївським центром професійного розвитку педагогічних працівників було організовано у співпраці з адміністраціями  Тетіївського ліцею №3 майстер-клас  для вчителів 1-х класів , майстер-клас  для вчителів, які працюють за Науково-педагогічним  проєктом «Інтелект України» на базі Тетіївського ліцею №3 та Тетіївського ліцею №2, Творчу  групу на базі П’ятигірського ліцею. Проведення таких заходів сприяє підвищенню інтелектуального рівня та професійного зростання вчителів.

11:44 15.04.2024

Результати дослідження "Цифрова залежність молоді"

Мобільний телефон – невід’ємний атрибут життя сучасної людини. Спілкування, розваги, робота, самообслуговування – все це стало доступним за допомогою смартфона. Особливо активно мобільні телефони використовує молодь, проводячи значну частину часу в Інтернеті. Перегляд стрічок соцмереж, відео, читання статей – звичні заняття для юного покоління. Зростання інтернет-залежності в останні роки робить актуальним дослідження особливостей використання мобільних телефонів молоддю.

12:11 05.04.2024

Від творчого вчителя – до компетентного учня

       Основою дослідницько-експериментальної діяльності та ключем до формування духовно багатої, цілісної, творчої особистості дитини – є формування пізнавального інтересу, коли дитина виступає як своєрідний дослідник, який самостійно впливає різними способами на навколишні явища і предмети для ефективнішого їх пізнання і освоєння.

11:49 01.04.2024

Навчання в межах реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

 За підтримки Тетіївського центру професійного розвитку педагогічних працівників в Тетіївському ліцеї №2  для вчителів початкових класів закладів, асистентів вчителів початкових класів, вихователів ГПД  закладів загальної середньої освіти   Тетіївської  ТГ, 30 березня  2024р. відбулося заключне заняття з програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».

10:25 01.04.2024

Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення

За сприяння Тетіївського центру професійного розвитку педагогічних працівників організовано навчання за програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення», яке відбулося 26-27 березня 2024 року на базі Тетіївського   ліцею  №2.  Даний проєкт реалізується в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти та науки.

11:20 28.03.2024

Ігрові технології – діяльнісний метод навчання першокласників

Ігрові технології сприяють вихованню пізнавальних інтересів та активізації діяльності учнів початкових класів. Гра – один із прийомів стимулювання розумової діяльності та пізнавального інтересу до предмету, особливо в першому класі. Тому, питання «Впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес 1-го класу» є предметом обговорення у роботі майстер-класу для вчителів 1-х класів, який працює на базі Тетіївського ліцею №3 (керівник- вчитель вищої кваліфікаційної категорії Тарнавська Людмила Василівна ). 

10:35 07.03.2024

Відбувся семінар-практикум для вчителів хімії

На базі Тетіївського ліцею №3 29 лютого відбувся семінар-практикум для вчителів хімії закладів загальної середньої освіти з теми «Організація освітнього процесу в 7 класі Нової української школи», підготовлений Оксаною Миколаївною Власенко, вчителем хімії, вчителем-методистом.

13:39 01.03.2024

«Інтелект України»: плюси та мінуси…

29 лютого 2024р. в Тетіївському ліцеї №2 відбулося засідання Школи передового педагогічного досвіду педагогічних працівників, які працюють за Всеукраїнським науково-педагогічним проєктом «Інтелект України» з теми: «Гра як невід’ємна складова у формуванні життєвих компетентностей молодших школярів за науково-педагогічним проєктом  «Інтелект України».

10:15 01.03.2024

Вітаємо переможницю IV Міжнародного конкурсу «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

З радістю оголошуємо результати IV Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу», який проходив з 15 грудня 2023 року по 15 січня 2024 року https://ndiu.org.ua/konkursy/mizhnarodni-konkursy/iv-mizhnarodnyi-konkurs-dlia-vchyteliv-zakladiv-zahalnoi-serednoi-osvity-ukrainy-ta-osvitnikh-ustanov-ukrainskoi-diaspory-ukrainoznavchi-priorytety-osvitnoho-protsesu 

11:36 19.02.2024

Презентація власного досвіду

Учитель української мови та літератури Тетіївського ліцею №2, Людмила Миколаївна Куца, здійснила захопливу та важливу презентацію власного досвіду на тему "Мотивація навчальної діяльності". Захід, який відбувся 1 лютого, став центральною подією для вчителів, які прагнуть збагатити свій досвід та розуміння процесів навчання та виховання.

10:50 02.02.2024

Вхід для адміністратора