A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Тетіївської міської ради Білоцерківського району Київської області

Новини

"Пліч-о -пліч. Разом переможемо"

Відбулось засідання організаційного комітету відділу освіти Тетіївської міської ради з питань організації та проведення ІІ (територіального) етапу всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о -пліч. Разом переможемо".

11:32 31.01.2024

Психосоціальна підтримка дітей

Сьогодні Україна переживає одні з найскладніших часів, які залишають свій відбиток на кожній родині, людині, дитині. Неабиякої допомоги в цей складний час потребують діти, якi власноруч не можуть впоратися з тими проблемами, що з’явилися в їхньому житті. Щоб надати їм допомогу перш за все потрібно підготувати педагогічних працівників. Саме тому на базі Тетіївського ліцею №3 був проведений тренінг психологом, тренером Іриною Іванівною Схабовською на тему: «Благополуччя дітей і педагогів: дієві інструменти та практики психосоціальної підтримки».

11:19 26.01.2024

«Сто доріг в ногах лежить мого роду і народу…»

Сьогодні, у День соборності України вшановували лауреатів першого щорічного історико – літературного конкурсу імені Івана Драча «Сто доріг в ногах лежить мого роду і народу…», який відбувся у 2023 році.

16:12 22.01.2024

Навчаємось разом

  Сьогоднішня ситуація в суспільстві вимагає від освіти швидко адаптуватися до стрімко мінливих умов технологічного процесу. Використання цифрових технологій та інструментів, таких як комп’ютери, гаджети, інтерактивні дошки та засоби візуалізації є необхідним кроком в розвитку освіти та дозволяють підвищити ефективність та інтерактивність процесу навчання.

14:04 04.01.2024

Навчання продовжується…

     27 грудня 2023року було проведено методичну нараду «Атестація педагів: що змінилось» (консультант ЦПРПП Т.Шляхтиченко), з метою підвищення обізнаності педагогічних працівників П’ятигірського ліцею щодо нового Положення про атестацію . 

15:38 27.12.2023

Долаємо виклики сьогодення

  Успішність освіти залежить від різноманітних факторів, і це складний процес, що включає в себе взаємодію багатьох елементів.  Кваліфіковані та мотивовані вчителі відіграють ключову роль у навчанні. Їхні методи викладання, підхід до дітей і загальна досвідченість мають велике значення. Одним із важливих викликів сьогодення є   рівень сформованості у педагогів інформаційної культури. Саме тому перше заняття педагогічної студії для вчителів хімії і було присвячене інформаційній культурі педагога та формуванню її у здобувачів освіти. 

08:46 15.12.2023

"Психологічні засади розвитку творчих здібностей психологів у процесі професійної діяльності"

13 грудня 2023 року у Тетіївському центрі професійного розвитку педагогічних працівників відбувся семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти на тему "Психологічні засади розвитку творчих здібностей психологів у процесі професійної діяльності".

14:17 13.12.2023

Відбулося друге засідання обласного майстер-класу з професійної орієнтації в початковій школі.

7 грудня 2023 року, на базі Тетіївського ліцею №4 відбулося друге засідання обласного майстер-класу для вчителів початкових класів з теми «Впровадження елементів професійної орієнтації в початковій школі (з досвіду участі в експерименті «Професійна орієнтація в НУШ»)».

16:11 07.12.2023

 Гра – як засіб ефективного навчання молодших школярів……

   Відмінність Нової української школи полягає в тому, що в центрі уваги стоїть дитина. На допомогу вчителю приходить гра та перспективні методи й прийоми відповідно до психологічних особливостей розвитку дитини. Це означає, що учні набувають знань через гру тавчаться  використовувати й опановувати їх на практиці.

15:17 06.12.2023

Сучасні  технології та методики викладання

   Початковий етап навчання є надзвичайно важливий для подальшого розвитку школярів, оскільки на цьому віковому етапі відбувається становлення особистості молодшого школяра, а навчальна діяльність стає домінуючою. Важливо, щоб процес навчання  був цікавим, захоплюючим. сучасним та результативним. Саме таким навчання стає завдяки програмі “Інтелект України”.

15:37 30.11.2023

Вхід для адміністратора