A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Тетіївської міської ради Білоцерківського району Київської області

Новини

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ

 Інформуємо, що відповідно до листа Міністерства освіти і науки України проводиться ХХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», (далі – конкурс).

09:15 27.11.2023

Відбувся обласний майстер-клас з теми «Впровадження елементів професійної орієнтації в початковій школі"

Відповідно до плану роботи КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників» на базі Тетіївського ліцею №4 відбулися обласні заходи для педагогічних працівників, а саме:

16:20 26.10.2023

Круглий стіл «Психологічна служба: збереження та зміцнення ментального здоров’я в умовах сьогодення»

19 жовтня начальник відділу освіти Vadym Vasiutynskyi, керівники інклюзивно-ресурсних центрів №1 та №2 Yuliia Prysiazhniuk і Надія Панова, психолог ЦПРПП Оксана Полозюк, консультант ЦПРПП Людмила Шпиця взяли участь у роботі круглого столу «Психологічна служба: збереження та зміцнення ментального здоров’я в умовах сьогодення», який був проведений Київською обласною державною адміністрацією, Департаментом освіти і науки та Комунальним навчальним закладом Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів».

15:27 19.10.2023

"Психолого-педагогічні аспекти профорієнтаційної роботи"

Профорієнтаційна робота традиційно займає важливе місце в діяльності школи оскільки вона, з одного боку, забезпечує зв’язок системи освіти з економічною системою країни, з іншого, поєднує сьогодення учнів з їхнім майбутнім, саме тому заклад загальної середньої освіти має не тільки забезпечувати предметну підготовку, а й створити сприятливі умови для професійного самовизначення учнів.

09:23 04.10.2023

Організаційно-методичне заняття для вчителів захисту України

Особливості викладання предмета "Захист України" у 2023 - 2024 навчальному році - такою була тема організаційно - методичного заняття для вчителів захисту України, які викладають предмет за тематичним планом № 1 та №2, проведеного 27 вересня.

09:07 27.09.2023

Інструктивно-методична нарада: "Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах війни"

13 вересня 2023 року на базі КУ «Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбулась інструктивно-методична нарада «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах війни». На даній нараді були присутні практичні психологи та соціальні педагоги освітніх закладів Тетіївського ОТГ.

15:22 13.09.2023

Зустріч з директорами закладів дошкільної освіти

8 вересня 2023 року на базі КУ «Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбулась зустріч учасників професійної спільноти директорів закладів дошкільної освіти з теми: «Методичні орієнтири на 2023-2024 навчальний рік».

12:52 08.09.2023

Про відкритий історико - літературний конкурс імені Івана Драча

 Відповідно до законів України «Про повну загальну середню освіту», «Про культуру», Положення про відділ освіти Тетіївської міської ради. Положення про відділ культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради та з метою виявлення обдарованих і здібних школярів і дорослих Тетіївської територіальної громади, їх стимулювання до краєзнавчих пошуків, усвідомлення історичного шляху українського народу, глибше розуміння розмаїття творчості Івана Драча, його ролі в культурній спадщині України та державотворенні виданий наказ провести у 2023 році відкритий щорічний історико - літературний конкурс імені Івана Драча під девізом «Сто доріг в ногах лежить мого роду і народу...» (далі - Конкурс) .

11:08 27.07.2023

Професійне зростання

Підвищення кваліфікації - це завжди оновлення знань, поштовх до нових пошуків професійних форм та методів в практичній діяльності, удосконалення професійного розвитку. Питання інклюзивної освіти є досить актуальним на сьогодні! Тому  50 педагогів з 06.06-08.06.2023 пройшли проблемні  онлайн - курси для шкільної команди Тетіївського ліцею №2 та Тетіївського ліцею №3 на тему «Урахування вікових та індивідуальних особливостей дітей з особливими  освітніми потребами у професійній діяльності педагога». 

13:23 08.06.2023

Вхід для адміністратора