A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Тетіївської міської ради Білоцерківського району Київської області

Новини

Педагогічний процес в умовах дистанційного навчання: комунікація між учителем та учням

     Вимушене дистанційне навчання стало викликом для всіх учасників освітнього процесу: вчителів, учнів та батьків. Організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, надихати й мотивувати учнів, давати раду технічним проблемам виявилось зовсім не просто. Важлива підтримка й допомога вчителям. Тому з  24-26 квітня 2023р. педагогічним працівникам П’ятигірського ліцею і його філіям була надана можливість пройти  курси підвищення фахової кваліфікації з проблеми  на тему «Організація дистанційного навчання в закладах освіти».

10:46 27.04.2023

Благополуччя дітей та педагогів

Виклики в Україні, пов’язані з пандемією COVID-19 та широкомасштабною війною, розв’язаною російською федерацією,спричинили суттєві  зміни у напрямах, формах і методах професійної діяльності педагогів усіх ланок вітчизняної системи освіти.

15:01 07.04.2023

Відбулося підсумкове заняття майстер-класу з теми: «Реалізація експериментальної складової з хімії в умовах змішаного навчання»

Відбулося підсумкове заняття майстер-класу вчителя хімії Тетіївського ліцею №3 Власенко Оксани Миколаївни з теми: «Реалізація експериментальної складової з хімії в умовах змішаного навчання».

14:57 07.04.2023

Вибір професії - це серйозний крок випускника

У житті кожної людини настає момент, коли доводиться вирішувати, де здобути (продовжити) освіту або куди піти працювати. Їй необхідно вибрати професію, свій життєвий шлях.

11:13 20.02.2023

Удосконалення навичок роботи роботи з цифровими інструментами Google.

У переліку професійних компетентностей сучасного вчителя одне з центральних місць належить інформаційно-цифровій компетентності. Це важливо в умовах воєнного стану, який диктує особливість організації освітнього процесу із застосуванням дистанційних технологій навчання. Педагоги нашої громади це розуміють, тому шукають різноманітні шляхи удосконалення навичок роботи з цифровими інструментами.

12:57 31.01.2023

Прокрастинація

На базі КУ "Тетіївського ЦПРПП" для практичних психологів та соціальних педагогів Тетіївсього ТГ було проведено психологом Оксаною Полозюк семінар-практикум : "Прокрастинація завтра, завтра — не сьогодні".

10:30 27.01.2023

Педагогічна майстерність учителів як вияв високого рівня педагогічної діяльності

Основна місія сучасного вчителя — бути готовим до застосування нових освітянських ідей, постійно навчатися,  перебувати в постійному творчому пошуку. Протягом життя педагог повинен удосконалювати свої знання, постійно підвищувати кваліфікацію, засвоювати нові види діяльності.

09:48 27.01.2023

Відбулося третє заняття майстер-класу з хімії

«Дослідницька діяльність на уроках хімії в умовах дистанційного навчання», - такою була тема третього заняття майстер-класу вчителя хімії Тетіївського ліцею № 3 Власенко Оксани Миколаївни.

13:12 19.01.2023

Вхід для адміністратора