A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Тетіївської міської ради Білоцерківського району Київської області

«Інтелект України»: плюси та мінуси…

Дата: 01.03.2024 10:15
Кількість переглядів: 98

29 лютого 2024р. в Тетіївському ліцеї №2 відбулося засідання Школи передового педагогічного досвіду педагогічних працівників, які працюють за Всеукраїнським науково-педагогічним проєктом «Інтелект України» з теми: «Гра як невідємна складова у формуванні життєвих компетентностей молодших школярів за науково-педагогічним проєктом  «Інтелект України».

У засіданні взяли участь вчителі Тетіївського ліцею №2 та Тетіївського ліцею №3, які працюють за даним проєктом.

Учасники зібрання  переглянули урок за програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» з «Я пізнаю світ»  (вчителька Тетіївського ліцею №2 Губська Л.В,)

Також увазі учасників були представлені відео елементів  уроків вчителів, які працюють за даним проєктом Тетіївського ліцею №3 Стеблівської Н.А. та Лесик Л.В.

З огляду на власний досвід, педагоги присутні на засіданні, висвітлили переваги (плюси) та недоліки (мінуси) науково-педагогічного проєкту «Інтелект України». Вказали на особливості навчального процесу по програмі. Учасники також  акцентували увагу на важливості подальшого впровадження проєкту «Інтелект України» в освітній процес.

Директор Тетіївського ліцею №2 Колосовська В.П. відмітила, що впровадження науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» в практику роботи школи сприяє  всебічному  розвитку дитини, її талантів та  здібностей, робить їх розумними, розсудливими, творчими, а також закладає міцний фундамент для подальшого всебічного розвитку кожного учня як особистості з високим рівнем інтелектуальних здібностей.

 

 

Педагоги щиро вдячні адміністрації навчального закладу за створені чудові умови для проведення даного заходу!


« повернутися

Вхід для адміністратора