A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Тетіївської міської ради Білоцерківського району Київської області

Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення

Дата: 28.03.2024 11:20
Кількість переглядів: 190

За сприяння Тетіївського центру професійного розвитку педагогічних працівників організовано навчання за програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення», яке відбулося 26-27 березня 2024 року на базі Тетіївського   ліцею  №2 Даний проєкт реалізується в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти та науки.

     

 

      Протягом двох днів були опрацьовані актуальні питання, що постають перед вчителями початкових класів сьогодні. Особлива увага акцентувалася на розумінні сутності поняття «діяльнісний підхід», а також на тому, як вчителі застосовують його у власній щоденній професійній діяльності і усвідомлюють переваги діяльнісного підходу в умовах сучасних вимог до організації освітнього процесу в початковій школі.

      Дякуємо тренерам Любі Петрівні Ткаченко, завідувачці відділу початкової освіти КОІПОПКУ   та  Ользі Володимирівні Романюк методисту  інституту, за можливість наповнити свою педагогічно-методичну скарбничку новими знаннями, за цікавий та змістовний матеріал тренінгу, за щире та приємне спілкування, а також  адміністрації ліцею за створені  умови для роботи.

Навчання продовжується. Далі буде…


 


« повернутися

Вхід для адміністратора