A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Тетіївської міської ради Білоцерківського району Київської області

Навчання в межах реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Дата: 01.04.2024 10:25
Кількість переглядів: 99

 За підтримки Тетіївського центру професійного розвитку педагогічних працівників в Тетіївському ліцеї №2  для вчителів початкових класів закладів, асистентів вчителів початкових класів, вихователів ГПД  закладів загальної середньої освіти   Тетіївської  ТГ, 30 березня  2024р. відбулося заключне заняття з програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».

         Море емоцій, задоволення та вражень, а головне, це нові знання, нові відчуття . Дякуючи  нашим  тренерам, завідувачці  відділу початкової освіти Любі Петрівні  Ткаченко  та методисту відділу  Ользі Володимирівні Романюк, педагоги зрозуміли, що для глибиної сутності поняття «діяльнісний підхід» потрібне бачення того, яким вчителі застосовують його у власних щоденних професійних практиках і усвідомлюють переваги діяльнісного підходу в умовах сучасних вимог до освіти.  

 

      Висловлюємо щиру вдячність адміністрації Тетіївського ліцею №2  за гостинно відчинені двері своїх класів для проведення навчання.

    БУЛО ЦІКАВО ТА НЕЗАБУТНЬО!!!

    Усім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора