A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Тетіївської міської ради Білоцерківського району Київської області

Від творчого вчителя – до компетентного учня

Дата: 01.04.2024 11:49
Кількість переглядів: 91

       Основою дослідницько-експериментальної діяльності та ключем до формування духовно багатої, цілісної, творчої особистості дитини – є формування пізнавального інтересу, коли дитина виступає як своєрідний дослідник, який самостійно впливає різними способами на навколишні явища і предмети для ефективнішого їх пізнання і освоєння.

Тому за підтримки Тетіївського центру професійного розвитку педагогічних працівників в 2023-2024н.р. на базі Пятигірського ліцею працювала Творча група вчителів початкових класів загальноосвітніх закладів середньої освіти Тетіївської громади на тему «Дослідницько-експериментальна діяльність у розвязанні освітньо-виховних завдань НУШ»,  керівником  якої була учитель вищої кваліфікаційної категорії, «учитель-методист» Суткова Ольга Володимирівна.


        29 березня 2024 року відбулося підсумкове засідання, на якому були присутні вчителі початкових класів Денихівського ліцею, Горошківської філії Денихівського ліцею, Степівської гімназії  та Пятигірського ліцею. Вчителі провели підсумки своєї дослідно-експериментальної діяльності протягом навчального року та показали аукціон педагогічних ідей, зокрема відео зняті на своїх уроках , де проводились дослідницькі роботи. Робота цих вчителів спрямована на всебічний розвиток дитини як особистості, розвиток талантів, інтелектуальних, творчих здібностей. В таких педагогів є чому повчитись.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора